Personal Trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Liikunnalla on tärkeä merkitys ihmisen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Olet sitten minkä ikäinen, kokoinen tai kuntoinen tahansa, niin ammattitaitoiset Personal Trainerimme suunnittelevat sinulle kanssasi valmennuspaketin, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Personal Trainerien ajanvaraus hoituu kauttamme asiakaspalvelussamme, info@kuntoaura.com, tai p. 040-8411899.

Hinnasto:

 

  • Starttipaketti (sisältää treeniohjelman ja yhden ohjauskerran) 149€
  • Saliohjelma + 2x ohjaus 199€
  • Saliohjelma + 3x ohjaus 266€
  • Saliohjelma + 5x ohjaus 368€

Mira Heinonen, Personal Trainer

Keväällä 2017 metsälenkillä sisältäni nousivat sanat “olen personal trainer”. Tunne oli niin voimakas, jotta siihen oli tartuttava. Kuukauden päästä alkoi jo koulutus Jyväskylässä. Valmistuin kesällä 2017 hyvinvointiohjaajaksi ja kuntosalivalmentajaksi ja tammlkuussa 2018 personal traineriksi (Trainer4You). Tämä työ on osa minua ja teen sitä täydestä sydämestäni. Olen koko ikäni harrastanut monipuolisesti liikuntaa ja kilpaillutkin hiihdossa ja kansantanssissa. Myös terveellinen ruokavalio ja ylipäätään kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua aina. Niin psyykkinen kuin fyysinen puoli. Niinpä myös mm. 8-viikon Mindfulness MBSR -kurssi sekä elämänkokemukseni antavat taitoja työhöni. Nykyään harrastan läskipyöräilyä, koti- ja salitreenejä, polkujuoksua, hiihtoa, kotona tanssimista, sekä bloggaamista. Liikkuvuusharjoitteet kuuluvat lähes päivittäiseen toimintaani.

Aukioloajat

 

Asiakaspalvelu avoinna:
Maanantaisin klo 16.00-19.00

Kulkukorteilla pääsee sisään joka päivä klo 05.00-23.00

Kulkukortteja voi ostaa ja ladata myös samassa rakennuksessa sijaisevasta Kino Kyntäjästä aina lipunmyynnin ollessa avoinna!

Yhteystiedot

 

Järviluomantie 5
63300 Alavus

040-8411899

info@kuntoaura.com

Yhteistyössä