Infrapuna on turvallinen, jo kymmenien vuosien ajan käytetty syvälämpöhoito.  Infrapunasaunalla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia: se lisää kudosten toimintaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa, tehostaa verenkiertoa ja auttaa lihasten palautumista urheilusuorituksen jälkeen, lievittää kipua ja jopa nopeuttaa erilaisten vammojen paranemista. Infrapunasaunasta on ollut apua myös ihmisille, joilla on huono ääreisverenkierto tai iho-ongelmia, ja sen on sanottu vähentävän myös flunssan oireita.

Infrapunasaunan syvälämpösäteily – joka aiheuttaa 2-3 kertaa enemmän hikeä kuin normaali sauna – liuottaa kudoksissa olevan rasvan hikeen, joka vie sen pois kehosta. Kaiken tämän takia 30 minuuttia infrapunasaunassa polttaa saman verran kaloreita kuin 10 kilometrin juoksu, mutta rasittaa sydäntä vähemmän kuin perinteinen sauna.

Infrapunasauna lämmitetään noin 40-45 celsiusasteen lämpötilaan. Lämpötila on miellyttävä ja sisäilman kosteus ei muutu, minkä vuoksi saunassa on helppo olla, eikä se väsytä. Infrapunasaunan hyvät vaikutukset alkavat saman tien, mutta voimakas hikoilu alkaa noin 15-20 minuutin kohdalla ja sitä tulee jatkaa vähintään 15 minuuttia, jotta positiivisista vaikutuksista saadaan täysi hyöty.

Runsaan hikoilun vuoksi mukaan kannattaa ottaa myös juotavaa.

Infrapunasaunan terveysvaikutuksia:

  • lievittää kroonista väsymystä
  • nopeuttaa selluliitin vähenemistä
  • lievittää päänsärkyä
  • poistaa lihaskipuja
  • vahvistaa sydänverisuonistoa
  • matala lämpötila sopii niillekin, joiden on oltava
    varovaisia sydän- ja verisuonisairauksien kanssa.
  • vähentää stressiä ja väsymystä

Tervetuloa kokeilemaan!

Ohjeet infrapunasaunan käyttöön:
1. Varaa aika asiakaspalvelustamme tai Kino Kyntäjästä. Nouda avain ajankohdasta riippuen  vastaanotosta tai Kino Kyntäjästä. Saunaan mahtuu kerralla 2 henkilöä.
2. Saunassa on valmiiksi pyyhkeet, jotka vaihdamme käyttöasteen mukaan. Lisäksi saat pefletit (2 kpl) asiakaspalvelusta.
3. Paina kytkimestä sauna päälle ja tarkista, että lämpötila on oikea (45-50 astetta).
4. Rentoudu ja nauti!
5. Palauta avain asiakaspalveluun tai Kino Kyntäjään.

Aukioloajat

 

Asiakaspalvelu avoinna:
Maanantaisin klo 16.00-18.00

Kulkukorteilla pääsy salille 24/7!

Kulkukortteja voi ostaa ja ladata myös samassa rakennuksessa sijaisevasta Kino Kyntäjästä aina lipunmyynnin ollessa avoinna!

Yhteystiedot

 

Järviluomantie 5
63300 Alavus

0400-570507

info@kuntoaura.com

Yhteistyössä