• Tutkimusten mukaan jokainen työntekijän hyvinvointiin sijoitettu euro tulee jopa kuusinkertaisena takaisin!
  • Liikunta on yksi tehokkaimmista keinoista vaikuttaa henkilökunnan hyvään kuntoon ja terveyteen
  • Hyväkuntoinen henkilökunta on tehokas ja iloinen, mikä vaikuttaa koko työyhteisöön positiivisesti
  • Aktiivisella lihaskuntoharjoittelulla ennaltaehkäistään esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinsairauksia, mikä on yhä kasvava sairaspoissaolojen syy

Tarjoamme yrityksenne käyttöön kuntosali-, ryhmäliikunta- ja Personal trainer -palveluita. Kaikille vähintään 500€ arvoisen sopimuksen tehneille yrityksille tarjoamme lisäksi ilmaisen valkokangasmainoksen Kino Kyntäjässä!

Salia voi varata myös yksityiskäyttöön esimerkiksi tyky-illan järjestämiseksi. Tyky-iltaan voidaan yhdistää elokuvaelämys Kino Kyntäjässä!

Kysy tarjous osoitteesta info@kuntoaura.com

Kerro viestissä yrityksenne nimi, yhteyshenkilön tiedot sekä millaisista palveluista olette kiinnostuneet ja yrityksenne henkilöstön määrä.

Referenssit

 

Alavus Ikkunat Oy tarjosi henkilökunnalleen 12 viikon työhyvinvointikurssin. Kurssiin sisältyi InBody-mittaukset ennen ja jälkeen, sekä Personal Trainerin ohjaama ryhmäliikuntatunti kiertoharjoitteluna kuntosalilaitteilla. Työntekijät kävivät myös itsenäisesti kuntosalilla kurssin aikana.

Tuloksia: Työntekijät olivat tyytyväisiä kurssiin, ja InBody-mittauksissa kaikilla tapahtui kehitystä. Parhaimmat painonpudotustulokset olivat -20 kg (mies) ja – 10kg (nainen). Viskeraalinen eli sisäelinrasva putosi parhaimmillaan 8 yksikköä.

http://www.alavusikkunat.fi

Aukioloajat

 

Asiakaspalvelu avoinna:
Maanantaisin klo 16.00-18.00

Kulkukorteilla pääsy salille 24/7!

Kulkukortteja voi ostaa ja ladata myös samassa rakennuksessa sijaisevasta Kino Kyntäjästä aina lipunmyynnin ollessa avoinna!

Yhteystiedot

 

Järviluomantie 5
63300 Alavus

0400-570507

info@kuntoaura.com

Yhteistyössä