1. KÄYTTÖAJAT JA KULKUKORTIN KÄYTTÖ

Kuntosalille pääsee kulkukortilla joka päivä klo 5-23. Mahdolliset kertamaksut voi suorittaa Auran asiakaspalveluun tai Kino Kyntäjään lipunmyynnin aukioloaikoina (30 min ennen elokuvanäytöstä). Kulkukortilla pääsee vain yksi henkilö kerralla sisään! Kulkukortti on henkilökohtainen, eikä ovea saa avata muille. Kuntokeskuksella on tallentavat valvontakamerat sekä kulunvalvontajärjestelmä. Havaituista väärinkäytöksistä veloitetaan huomautusmaksu 50€. Jos väärinkäytökset jatkuvat, kuntokeskuksella on oikeus sulkea kortti.

 

  1. JÄRJESTYS JA SIISTEYS

Jokainen kuntosalin käyttäjä on velvollinen pitämään kuntosalin järjestyksessä ja siistinä. Suuret painot poistetaan kuntosalivälineistä oman käytön jälkeen.

Kuntokeskuksen käyttäjät ovat velvollisia käyttämään sisäurheilujalkineita. Salilla on suihkepulloja, joissa on desinfiointiainetta, sekä pyyhkeitä, joita voi käyttää laitteiden puhdistamiseen.

Vaatteet ja kassit säilytetään pukuhuoneen kaapeissa tai pääoven edustalla olevassa naulakossa.

 

  1. VASTUUT

Jokainen kuntokeskuksen käyttäjä kuntoilee omalla vastuulla. Tapaturmien varalle jokainen huolehtii itse tarvitsemastaan vakuutusturvasta. Lapset ovat kuntosalilla aina aikuisen vastuulla, ja aikuinen huolehtii, että mukana tuleva lapsi ei tule kuntosalin puolelle. Lapsille on oma leikkihuone, jossa lapsi viihtyy aikuisen treenin ajan.

Mikäli salilla on ruuhkaa, laitteita ei varata sarjojen välissä, vaan annetaan muille vuoro käyttää laitetta taukojen välissä.

 

  1. MAKSUT

Kuntokeskuksella on oikeus sulkea kortti maksamattomien laskujen, väärinkäytösten tai sääntöjen laiminlyömisen vuoksi. Laskutuksen hoitaa laskutuspalvelu Trust Point, joka huolehtii myös saatavien perinnästä. Laskujen maksamatta jättäminen ei katkaise jäsenyyttä, vaan irtisanominen tulee tehdä sopimusehtojen mukaisesti.

Kadonneesta kulkukortista tai pukukaapin avaimesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

 

  1. SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi irtisanoa 3 kuukauden minimiajan päätyttyä milloin tahansa, ilmoitus tulee kuitenkin tehdä edellisen kuukauden aikana. 12 kuukauden sopimus on voimassa koko määräajan eli 12 kuukautta. Ainoastaan pätevästä syystä (toiselle paikkakunnalle muutto tai pitkä sairasloma) sopimus voidaan purkaa. 12 kuukauden sopimukseen kuuluu oikeus yhteen ilmaiseen taukokuukauteen sopimuskauden ajalla.

Aukioloajat

 

Asiakaspalvelu avoinna:
Maanantaisin klo 16.00-18.00

Kulkukorteilla pääsy salille 24/7!

Kulkukortteja voi ostaa ja ladata myös samassa rakennuksessa sijaisevasta Kino Kyntäjästä aina lipunmyynnin ollessa avoinna!

Yhteystiedot

 

Järviluomantie 5
63300 Alavus

0400-570507

info@kuntoaura.com

Yhteistyössä